„Теория за Големия взрив“ ще продължи да се излъчва със сигурност до 2017

2014-08-10 17:01:00
„Теория за Големия взрив“ ще продължи да се излъчва със сигурност до 2017
Снимка: outnow.ch

"Теория за Големия взрив разказва историята на двама гениални физици, които обаче не са толкова успешни в общуването, а когато то трябва да е с момичета, често води до комични ситуации. Всичко това обаче е на път да се промени, когато за тяхна радост, разбират, че имат нов съсед и това е невероятно красивата Пени. Тя ще се превърне в големия взрив, създаващ една нова вселена от взаимоотношения и чувства, които ще изпитат. Всичко това, разбира се ще бъде подкрепено от безброй смешни ситуации и емблематични комични реплики."

 

 

Едва ли ще се намери човек, който да не е чувал за този невероятен сериал, който след всеки изминал епизод пленява все повече хора. Има нещо уникално в него, което успява да ни зарадва, дори и в най-мрачните ни дни. Нещо, което напомня изключително много на друг доста успешен сериал — "Приятели".

 

Освен със свежия и забавен сюжет, придружен с изключително талантлив актьорски състав, "Теория за Големия взрив" прилича на емблематичния за времето си "Приятели" и по хонорарите на актьорите, участващи в него.

 

Джим Парсънс, Джони Галеки и Кейли Куоко и останалите звезди от сериала, ще могат да се похваля с доста солидни доходни през следващите няколко години, тъй като вече са договорили хонорар в размер на 1 милион долара за епизод. Сума, която до този момент се свързваше единствено с колегите им от "Приятели".

 

Епизодът на серия от поредицата „Теория за Големия взрив“ трае половин час. Сериалът се излъчва по американската телевизия CBS и събираше пред малкия екран средно 23,1 млн. души в САЩ тази и миналата година. По-рано през 2014 г. шоуто бе удължено с още три допълнителни серии.

 

Те обаче са нищо в сравнение с новината, която искаме да ви споделим. Изключително сме радостни от факта, че успешния ситком ще има нови епизоди и те съвсем няма да са малко, тъй като според подписаните договори, които за срок от 3 години, се гарантира излъчването на сериала поне до 2017 година.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия