Очакваме "Предизвестена смърт 3" на 3D

2014-08-03 15:01:00
Очакваме
Снимка: outnow.ch

Всеки един от нас е гледал поне един филм на ужасите и независимо дали при гледката на страшните кадри ни побиват тръпки или остава искрено развеселени от понякога абсурдните случки и реплика, няма как да не признаем, че има нещо в тези филми, които определено заслужава нашето внимание. Колкото и да заставаме зад твърдението, че киното е изкуство и е необходимо филма да предава послание и емоция, трябва да признаем, че щом дадено нещо е харесвано, то значи има своите предимства, колкото и непонятни да са те за нас.

 

 

По този повод имаме една изключително радостна новина за върлите фенове на хорър филмите, тъй като една филмова класика е на път да се сдобие с продължение и да запише трети филм разказващ мрачната история, която предвещава смъртта на мнозина. Да, може би се сетихте, че става дума за изключително популярния филм на Гор Вербински “Предизвестена смърт”, който се превърна в изненадващ зрителски хит както в Съединените щати, така и в България.

 

Всичко това логично доведе до заснемането на втора част, в която Наоми Уотс отново изигра главната роля на репортерката Рейчъл Келър. За съжаление обаче на екипа, стоящ зад лентата, 2005 година не се оказа подходящото време или може би просто филмът, не беше това, коeто зрителите очакваха и лентата така и не можа да подобри резултата на първата част, което накара мнозина да предположат, че това ще е края на историята.

 

Парамаунт Пикчърс си дадоха доста дълъг период за размисъл и през 2011 година оповестиха, че е започнала работата по сценария на трети филм от поредицата. Участието на Наоми Уотс в лентата не бе потвърдено и в продължение на три години липсваше по-конкретна информация за статута на лентата, което повдигаше доста съмнения.

 

Ето, че преди дни от студиото официално оповестиха, че има доста голям прогрес по отношение на "Предизвестена смърт 3" и въпреки, че все още не е официално потвърдено, че Наоми Уотс ще участва, филмът вече разполага с режисьор. Избраникът на продуцентския екип е испанецът Франциско Хавиер Гутиерес, чиито най-известен филм до момента е научнофантастичният трилър от 2008-ма година “Преди падането”. Името на Гутиерес се свързва и с разработвания от години римейк на “Гарванът”.

 

В екипа, стоящ зад третата част ще се завърнат познатите ни продуценти от първите две Уолтър Паркс и Лори Макдоналд, които отново ще надзирават работния процес. Друга важна новина, която бе споделена е, че лентата ще се разпространява в 3D формат, за да може на прави кино изживяването с една идея по-реално и плашещо. Все още няма информация кога ще бъде премиерата на "Предизвестена смърт 3", а единственото, което знаем, е, че през 2015 ще започнат снимките на проекта.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ouroboros
преди 9 години

Разгеле!

justyoto
преди 9 години

Екстра ^^


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия