Отлагат премиерата на "50 нюанса сиво"

2014-07-19 11:02:00
Отлагат премиерата на
Снимка: outnow.ch

Всяка една година ставаме свидетели на странни мании по отношение на книги. Те, освен, че пленяват милиони читатели, успяват да дадат повод и на филмовите студиа да се облагодетелстват от модното четиво, тъй като не след дълго то бива филмирано. През последните години станахме свидетели на не малко такива заглавия, сред които изпъква най-явно поредицата "Здрач" на Стефани Майер.

 

 

Тя, освен, че успя да прибере рекорден брой приходи, даде и началото на вълна, която едва не ни помете от множество вампирски романи и филми. Слава Богу, всичко приключи и днес се забелязва по-скоро отвращение от подобен проект, от колкото ентусиазъм. След "Здрач" обаче се появи ново явление, което се нарича "50 нюанса сиво".

 

Осъзнаваме, че всяко творение си има своите фенове, които намират достойни за възхищения качества у него и колкото и да ни е трудно ще се опитаме да бъдем толерантни към тях и няма да даваме мнение за книгите от поредицата, макар всички да предполагате какъв е отзивът ни.

 

Оставяйки настрана качествата на поредицата ще съсредоточим вниманието си към нейната филмова адаптация, която за съжаление на мнозина фенове беше отложена. Очакваше се, филмът разказващ нестандартната, ала садо-мазо, любовна история между Кристчън Грей и Анастейша Стийл да ни атакува ударно от големите екрани през лятото на тази година.

 

За съжаление обаче продукцията имаше известни проблеми, един, от които дори наложи промяна на актьора, изпълняващ главната роля. Първоначално в обичания от милиони дами образ на Кристчън Грей трябваше да се превъплъти Чарли Хънам. Съвсем наскоро обаче от „Universal Pictures“ обявиха, че главната роля ще бъде поверена на Джейми Дорнан.

 

Мнозина смятат, че именно тази смяна на актьори е наложила изместването на премиерата на филма, тъй като работата по него е била започната от самото начало. Филмовото студио обаче, побърза да отхвърли тези слухове, заявявайки, че дори и да не е имало смяна в актьорския състав, то премиерата отново щяла да бъде отложена.

 

В официалното съобщение на студиото се споменава, че отлагането се е наложило, за да се осигурят по-благоприятни условия за филма. Новата дата е избрана, в период, в който адаптацията има най-голям шанс да събере големи приходи. Има известна логика в думите, тъй като дата е 14.02.2015, което означава, че доста влюбени двойки могат да предпочетат нестандартната любовна история за празника.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
xnicollex
преди 9 години

*Крисчън *Анастейжа

Kitty Bloom
преди 9 години

Тази дата за премиерата се знае вече от половин година... Благодаря за "новата" информация!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия