Джъстин Бийбър иска да се ожени за Селена Гомес - тя не се дърпа

2014-07-07 16:59:00
Джъстин Бийбър иска да се ожени за Селена Гомес - тя не се дърпа
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър в последно време се държи доста скандално и това отблъсна, както голяма част от неговите верни фенове, така и любимата му Селена Гомес. Любимецът на тийнейджърите обаче явно има сериозни намерения към бившата си приятелка, защото наскоро сподели, че един ден ще се ожени за нея. Певецът твърди, че той и Селена имат усещането, че връзката им е неразрушима, съобщи ContactMusic.

 

 

Канадският поп изпълнител се събира и разделя с 21-годишната певица от 2010 година, но има желание да ѝ покаже и докаже, че я обича безкрайно много и има сериозни намерения към нея. Бийбър иска да живее заедно с Гомес до края на дните си.

 

Наскоро Джъстин сподели на Селена, че един ден ще се ожени за нея. Въпреки че двамата са млади и нямат богат опит в любовта, те твърдят, че връзката им е изключително дълбока и силна и никой не може да я прекъсне. Интересното е, че въпреки че Гомес е инициаторката на техните раздели, тя няма нищо против да се омъжи за Бийбър, стига той да престане с лъжите си и гаменското си поведение.

 

Според близки на певеца, той наистина прави всичко възможно да се промени, за да може Селена да му прости и да подновят връзката си. Хора от обкръжението на певицата смятат, че тя е полудяла и не бива да се връща отново при Бийбър.

 

Може само да гадаем дали двамата ще се съберат отново.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия