Сай пусна ново парче с участието на Snoop Dogg (+ видео)

2014-06-09 15:59:00
Сай пусна ново парче с участието на Snoop Dogg (+ видео)
Снимка: YouTube

Певецът Сай, който доби популярност с песента “Gangnam Style” и влезе в Книгата на рекордите на Гинес, пусна ново парче на музикалния пазар. То се казва „Hangover“ и е с участието на рапъра Snoop Dogg, съобщи Франс прес.

 

 

В клипа на песента се проследява по забавен начин нощния запой на двамата изпълнители. Южнокорейският певец повръща в тоалетната, но след това се свестява и отново е готов да подвизи. "Не е свършило, пий до дъно и се напий" се пее в песента.

 

„Hangover“ се появи в социалната мрежа за видеосподеляне YouTube, благодарение на която предната песен на Сай - „Gangnam Style“ , доби популярност и стана известна по цял свят. Там тя бе гледана повече от 2 милиарда пъти. Сега за по-малко от 24 часа новата песен на Сай е гледана над 2,2 милиона пъти.

Сай сподели, че е заснел видеото към песента само за 18 часа. Певецът успял да убеди своя колега Snoop Dogg да вземе участие само с едно телефонно обаждане. Първоначално рапърът се колебаел дали да приеме, но когато чул името на песента, веднага се съгласил.

 

Чуйте парчето на Сай и Snoop Dogg тук:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия