Рапърът Сай с нова песен (+ видео)

2013-04-17 15:19:00
Рапърът Сай с нова песен (+ видео)
Снимка: Reuters

Южнокорейският рапър Сай успя да добие популярност, благодарение на хита си „Gangnam Style“. След като изпълнява песента си в продължение на месеци, певецът реши, че е време да я „пенсионира“ и да създаде нов хит. Но дали новото му парче „Gentlemen“ ще успее да се наложи на музикалния пазар и дали ще спечели толкова почитатели, колкото предходното?

 

 

Факт е, че новият видеоклип на Сай премина границата от 100 000 000 гледания в YouTube, съобщи Франс прес. Това е нов рекорд на рапъра. Предишното видео към песента „Gangnam Style“ бе гледано над 1.5 милиона пъти. Статистиката показва, че около 1 на всеки 6 потребители е споделил, че не харесва новата песен на Сай.

 

Миналият уикенд рапърът представи парчето си на концерт в Сеул. Клипа е доста забавен. Сай се прави на „джентълмен“, който се опитва да привлече вниманието на млади и красиви жени в спортни клубове, луксозни магазини и ресторанти, като шегите му са доста ... пиперливи.

 

Предишната песен на Сай „Gangnam Style“, в която пародийно бяха представени богатите обитатели на луксозния сеулски квартал Гангнам, успя да стане хит, но какво ли ще е бъдещето на „Gentlemen“? Засега не е особено обещаващо ....

 

Чуйте новата му песен:


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Madlenita
преди 11 години

*** песен,*** клип и *** певец!Изключително смотана песен!

papugai
преди 11 години

Успя да задмине по простотия и предната си.

nor4eto99
преди 11 години

И аз искам да събирам за 4 дни 122 млн гледания :(( :Д

Chacho
преди 11 години

PSY-САЙ

Stray
преди 11 години

Сай?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия