Крис Браун излезе от затвора

2014-06-04 12:31:00
Крис Браун излезе от затвора
Снимка: Reuters

Скандалният певец Крис Браун бе освободен от затвора. Той го е напуснал в ранните часове на 2 юни, след като е излежал 108 дни от 131-дневната си присъда, съобщи ContactMusic.

 

 

25-годишният изпълнител беше осъден на затвор през март. Причината бе изгонването му от клиника за рехабилитация. Крис Браун беше в рехабилитационния център в рамките на неговата пробация, наложена му през 2009 година за побой над тогавашната му половинка – певицата Риана.

 

Тогава двамата така и не се появиха на раздаването на наградите „Грами”, като официалната версия беше „заради инцидент”. Истината се разбра малко по-късно. 19-годишният тогава Крис Браун е пребил приятелката си Риана. Певицата е била хоспитализирана с разкъсана устна, множество контузни рани и белези от ухапвания. Първоначално Риана отказала лекарска помощ, но рано сутринта в неделя отишла в болница.

 

Певецът трябваше да остане зад решетките една година, но от срока са му приспаднати 116 дни, които е прекарал в рехабилитационния център, както и 59 дни в затвора.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия