Какво да очакваме от "Непобедимите" част 3 и 4?

2014-05-03 12:04:00
Какво да очакваме от
Снимка: outnow.ch

Това лято предстои премиерата на поредната част от изключително популярната екшън поредица "Непобедимите". Филмът ще бъде трети подред, а основна движеща сила на франчайза отново ще бъде Силвестър Сталоун. Разбира се до него ще заснет не по-малко известни имена, за да могат да бъде изпълнена първоначалната и успешна формула, а именно куп звезди много екшън.

 

 

Любопитна подробност, която може би много от вас знаят, е, че филмите от поредицата от части се снимат именно в родината ни, благодарение на което всяка година, макар и трудно, част от нас успяват да се докоснат на живо до кино идолите си. Е, имаме добра новина за всички фенове, според последната информация и четвъртата част от екшън сагата ще бъде снимана отново в България.

 

Според запознати в нея ще се включи и екшън звездата Стивън Сегал. Според информация, поместена на официалната страница на филмовата поредица в социалната мрежа Twitter, Сегал ще влезе в образа на главния злодей в новия филм, тъй като той ще е този, който непрекъснато ще прави номера на героя на Силвестър Сталоун — Барни Рос.

 

Преди обаче да видим Стивън Сегал и четвъртата част на "Непобедимите" ще трябва да изживеем третата, а тя изглежда, че ще се хареса на всички екшън любители. Познатите от първите два филма Долф Лундгрен, Тери Крюс, Ранди Кутур, Джет Ли и Джейсън Стейтъм се завръщат за трети път като екранни партньори на Силвестър Сталоун, а освен тях на екран ще видим още Харисън Форд, Арнолд Шварценегер, Уесли Снайпс, Келси Грамър, Антонио Бандерас и Мел Гибсън.

 

Гибсън играе главната роля на злодея в този филм, като на него е отредено да се превъплъти в ролята на високопоставен правителствен офицер. Шварценегер очаквано се завръща отново като наемника Тренч, а героя на Уесли Снайпс — Док се слави като “майстор на ножовете, който не се разбира особено с персонажа на Джейсън Стейтъм”. Друга интересна роля ще получи и Антонио Бандерас — бивш войник от испанската армия, който след травмираща случка се превръща в самотен наемник.

 

Основната история на филма пък ще се върти около издирвания престъпник Конрад Стоунбанкс, който преди години е основал екипа “Непобедимите” заедно с Барни Рос. Когато Рос и партньорите му се превръщат в мишени на Стоунбанкс и неговата престъпна империя те са принудени да привлекат на своя страна няколко по-млади, по-бързи и компютърно грамотни войници. С тяхна помощ “Непобедимите” се впускат в своята най-опасна и непредсказуема мисия до момента.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия