Издадоха първите 5 минути от "Как да си дресираш дракон 2"

2014-04-30 18:00:00
Издадоха първите 5 минути от
Снимка: outnow.ch

Киното е едно от най-мощните изкуства, които си играе толкова умело с чувствата и спомените ни, че всеки един филм е емоционално изживяване, което помним дълго. Разбира се, става дума за филми, които си заслужават, а не просто поредното занимание, с което да загубим два часа. Филми, които с финалните си надписи будят от нас разочарование, че всичко е свършило, филми, които ни докосват.

 

 

Да запазиш детското в себе си е нещо, което всеки един от нас иска и за наш огромен късмет, киното може да ни помогне в това начинание. Всяка година, макар и в доста по-ограничен брой сравнение с останалите жанрове, се появяват анимации, които пленяват сърцето и душата ни. Едва ли трябва да споменаваме за "Рапунцел и разбойникът","В небето", "Рататуи", "Аз проклетникът".

 

Може би забелязвате, че сред заглавията липсва една от наистина добрите анимации, а именно "Как да си дресираш дракон". Лентата, проследяваща историята на викингския принц, направил немислимото и се сприятелил с най-големия кошмар на народа си, чудовището, което години наред краде от овцете им и всява ужас в децата им — драконa, се превърна в любима на мнозина.

 

Реалистичните 3D рисунки успяват да превърнат странните същества в домашни любимци, които всеки един от нас ще иска да има. Най-хубавото от всичко е, че остават само броени дни до премиерата на така дългоочакваното продължение на драконовата сага. В новия филм Хълцук ще е пораснал с 5 години и вече възмъжал, заедно с Беззъб и Астрид, както и останалите от острова ще се впуснат в невероятни приключения.

 

В "Как да си дресираш дракон" ще се запознаем с новия вълнуващ спорт на викингите — състезания с дракони. Истинското предизвикателство за бандата обаче ще бъде откриването на нови територии. В едно приключение те ще намерят мистериозен остров, в чиято пещера живеят хиляди непознати като вид дракони и чудат ездач, който ще подеме война срещу народа на Хълцук.

 

Какво точно ще се случи предстои да разберем, но по всичко личи, че и този, както и първия филм ще бъде поредната доза красиви гледки, съчетани с наистина интересен сюжет.

 

И сякаш за да ни докажат това, от студиото, разпространяващо филма пусната първите 5 минути. Българските разпространители побързаха и веднага го озвучиха на български. Ако сте любопитни какво точно ви очаква в началото на филма, то може да гледате първите 5 минути от него тук

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия