Разкриха актьорския състав на седмия филм от поредицата "Междузвездни войни"

2014-04-30 11:15:00
Разкриха актьорския състав на седмия филм от поредицата
Снимка: outnow.ch

След като няколко месеца създателите на дългоочаквания седми филм от поредицата „Междузвездни войни“ криха от своите почитатели актьорския състав, те най-накрая решиха да го съобщят официално и да задоволят интереса им.

 

 

Актьорите, които ще вземат участие във филма, режисиран от Джей Джей Ейбрамс, са Адам Драйвър, Оскар Айзък, Джон Бойега, Анди Съркис, Домхал Глийсън, Дейзи Ридли и Макс фон Сюдов. Те ще се присъединят към актьорите от оригиналната трилогия – Кари Фишър, Харисън Форд, Антъни Даниълс, Питър Мейхо, Марк Хамил и Кени Бейкър.

 

За момента създателите на филма отказват да назоват героите, в образите на които ще се превъплътят новите попълнения и ветераните.

 

Музиката отново е поверена на композитора Джон Уилямс.

 

"Вълнуващо и същевременно нереално ще бъде да наблюдаваме как обичаните звезди на оригиналната трилогия и тези брилятни нови изпълнители отново ще вдъхнат живот на света на "Междузвездни войни", се казва в изявлението, направено от режисьора и съсценарист на филма Джей Джей Ейбрамс. 

 

"Междузвездни войни: Епизод VII" ще се развива 30 години след "Завръщането на джедаите" и се очаква да излезе на екран на 18 декември 2015 г.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия