Първи трейлър на Gone Girl с Бен Афлек

2014-04-23 18:05:00
Първи трейлър на Gone Girl с Бен Афлек
Снимка: outnow.ch

Киното е едно от най-достъпните изкуства, радващи се на изключителна популярност сред масовата публика. То успява да съчетае всеки един аспект от изкуствата и самият факт, че то самото е изкуство, изградено от симбиозата на други изкуства допринасят за изключителната му популярност. Друг обаче е въпросът, че все по-често биваме затрупани от комерсиални бози, целящи единствено да съберат парите ни.

 

 

Точно поради тази причина бяхме изключително радостни, когато разбрахме, че Бен Афлек ще участва във филма Gone Girl. За всички, които ще побързат да ни опонират с факта, че един актьор не е достатъчен аргумент, че филма няма да бъде боза, ще обявим, че с режисурата на филма се е заел истински гении — Дейвид Финчър.

 

Той успя да събере погледите на всички почитатели на киното с шедьоври като мрачния трилър, разказващ за убийството като форма на изкуство — "Седем", или пък един от най-дискутираните филми на всички времена и по всеобщо мнение, един от най-добрите — "Боен клуб". Няма как да не споменем и иновативния за времето си "Паник Стая".

 

Новият съвместен проект на Финчър и Бен Афлек ще бъде филмовата адаптация на едноименния роман от Гилиън Флин, а Алфек ще изиграе мъж, чиято съпруга изчезва на петата им годишнина. С напредване на разследването доказателствата сочат, че той я е убил, но това е само началото.

 

По всичко личи, че това ще е поредния пленителен трилър, сътворен под магическия съпровод на Финчър, успяващ да покаже мрачната същност и детайлите около наглед обичайните ситуации. Не бива да забравяме невероятния американски римейк на "Мъжете, които мразят жените" по романа на Стиг Ларшон, в който Финчър представи на света уникалната история с невероятен магнетизъм и мрачност.

 

В главната женска роля ще влезе Розамунд Пайк, а в актьорския състав изпъкват още имената на Села Уорд, Нийл Патрик Харис, Тайлър Пери, Емили Ратайковски и др. Филмът се очаква да бъде по кината на 3 октомври 2014 година, а 20th Century Fox побързаха да покажат първи трейлър на трилъра. Насладете му се и вие:

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия