Джъстин Бийбър бе отново задържан!

2014-04-25 16:40:00
Джъстин Бийбър бе отново задържан!
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, който в последно време често скандализира обществото, бе отново задържан. Певецът прекара няколко часа на международното летище на Лос Анджелис, след като бе задържан от сътрудници на митническата служба, пише в. Los Angeles Times.

 

 

Самолетът на тийнейджъра се приземил на летището в 13.00 часа в четвъртък местно време. В продължение на 4 часа е била извършвана „вторична митническа проверка“. Бийбър няма забрана да влиза в САЩ и малко след разпита бил освободен.

 

На 19 април Белият дом отказа да обсъжда петицията за изгонване на канадския певец от САЩ. Тя бе качена в сайта на Белия дом в края на януари, когато Бийбър бе задържат от властите за участие в улична гонка с автомобили, шофиране в нетрезво състояние и съпротива при арест. Заради скандалното поведение на певеца над 273 000 души се подписаха под петицията срещу него.

 

Любимецът на тийнейджърите има 3 записани албума, от които са продадени над 15 000 000 копия. В последно време обаче той привлича вниманието към себе си със скандали, а не с нови парчета и концерти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Twerkoholic
преди 10 години

Какво стана със сладкото и невинно момче отпреди 4 години..? Промени се към лошо само за да бъде известен. Каква ирония...

iveto.metodieva.5
преди 10 години

хубав е ама наркотиците го засипаха


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия