Българското участие на Фестивала на цветовете

2014-04-17 20:29:00
Българското участие на Фестивала на цветовете
Снимка: YouTube

Постоянно се стремим да ви запознаваме с множеството музикални събития, които ни очакват в близките месеци, защото осъзнаваме, че те са повече от емоция, която дълго ще помните. Едно от събитията е Фестивала на цветовете, който ще се проведе на 21 юни 2014 г. на столичния стадион "Академик", с обещанието да донесе много положителни емоции на посетителите и да им представи музикална феерия от цветове, които всички те да попият — буквално.

 

 

Фестивалът е вдъхновен от индийската традиция за празнуване на свободата, чрез силата на цветовете. Според ритуала, индуистите празнуват в чест на реколтата и плодородието на земята. Те излизат по улиците и се поръсват едни други с разноцветен прах и с оцветена вода. Нещо такова ни очаква и първото издание на Фестивала на цветовете, за който организаторите споделят, че това ще бъде събитие с духа на Woodstock със зашеметяваща рок и електронна музика.

 

След като вече повече от месец поетапно ви представяме артистите, който ще се подвизават на него е време да ви запознаем със следващите, а те са Михаела Филева, Дивна и Веси Бонева. Те ще се присъединят към легендарното гуру на дъбстеп музиката — Rusko, който е известен с работата си като DJ и продуцент, по време на която е имал честта да миксира хитовете на едни от най-популярните артисти — Jay-Z, The Prodigy, Skunk Anansie, Lady Gaga, Kelis, Basement Jaxx.

 

С уникалната си смесица от денс и поп музика на световно ниво Vessy Boneva е една от малкото български изпълнителки, които могат да се похвалят с награда за "Най-добър български видеоклип" на МAD TV Гърция, както и участие в австрийския клуб "U4", който е известен с концертите на легендарните изпълнители като Принс, Шаде, Давид Гета.

 

Дивна пък е една от най-младите успешни звезди, която добива популярността си още когато е едва 11-годишна, печелейки ТВ риалитито "Пей с мен". Тя ще излезе на сцената на Фестивала на цветовете, за да изпълни едни от най-успешните си хитове, като "Ти не можеш да ме спреш", „Готов ли си за мен“ и „Мойта музика“.

 

Фестивалът ще е доста богат на женско присъствие от стана на българските изпълнители, тъй като към артистите ще се прибави и Михаела Филева. Едва ли има нужда я представяме, но все пак ще споменем, че е носителка на Награда за дебют (2013) на БГ РАДИО, Награда за пробив (2013) на 9 HIP HOP AWARDS, Награда за изпълнителка на година (2013) на BOX TV и Жена на годината, категория музика (2013) на сп. "GRAZIA".

 

Билети за събитието може да си закупите от мрежата на Eventim в цялата страна. В зависимост от категорията на билета, получавате различно количество торбички с цветен прах, като за билет от 43 лв. получавате 1 торбичка, от 53 лв. — 5 торбички, а от 63 лв. — 9 торбички. Организаторите успокояват, че на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички — 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия