Скалата ще изпълнява главна роля в нов филм за комиксов супергерой

2014-04-06 14:00:00
Скалата ще изпълнява главна роля в нов филм за комиксов супергерой
Снимка: Reuters.com

Дуейн Джонсън е един от актьорите, който с всеки следващ филм започва да има все по-голямо влияние в света на филмите. След успешната си кариера в кеча, той реши да промени амплоата си и се впусна в неизследваните от него дебри на киното. Решението му далеч не бе лошо, защото бързо опозна джунглата на Hollywood.

 

 

Доказателство за това са множеството му успешни продукции, включително и последните му няколко хита, в лицето на “Кръв и пот”, “Бързи и яростни 6” и “G.I. Joe: Ответен удар”. С тях той утвърди името си и показа, че е перфектното допълнение за всеки екшън филм. Освен популярност и слава те му донесоха и доста приходи, тъй като бе обявен за най-печелившия филмов актьор за изминалата 2013-та година.

 

През предстоящия летен сезон Джонсън ще се завърне на големия екран в режисирания от Брет Ратнър приключенски екшън “Херкулес”, а след броени дни той ще възобнови и работата си по седмата част на “Бързи и яростни”. Това обаче далеч не е всичко, защото в публичното пространство изтече и една доста любопитна информация.

 

Все още само се загатва за новия филмов проект, но едно е ясно ще бъде адаптация на любимите на мнозина комикси. Филмът все още не е озаглавен, но ще черпи вдъхновение от комиксите за Батман и Супермен на компанията DC Comics. Друга информация, с която разполагаме, е, че лентата ще бъде съсредоточена върху живота само на един комиксов герой, а не на група от тях, както е при "Фантастичната четворка" или пък "Отмъстителите".

 

Новината за новата комиксова продукция и участието на Дуейн Джонсън в нея, бе обявена от самия актьор по време на кинофестивала “CinemaCon”. За огромно съжаление на мнозина той не издаде самоличността на героя си, но за сметка на това заяви:

 

“Тепърва трябва да намерим сценаристи за проекта. Както повечето хора аз също обичам историите за супергерои и от няколко години насам провеждам разговори с DC Comics. Има взаимен интерес и единственото, което трябваше да направим, е да се спрем на правилния герой.

 

Все още не мога да разкрия неговото име, но мога да кажа, че той е доста известен и досега не се е появявал на големия екран. Като персонаж той е много сложен и притежава сила, която се равнява единствено на силата на Супермен. За мен беше важно този герой никога да не се е появявал в друг филмов проект, защото това ми дава по-голяма свобода като актьор и мога да добавя черти към характера му, които смятам, че ще го направят по-интересен.”

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Kukuto
преди 10 години

http://***.imdb.com/title/tt2975590/?ref_=fn_al_tt_2


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия