Bullet For My Valentine с нов албум

2014-02-23 14:42:00
Bullet For My Valentine с нов албум
Снимка: bulletformyvalentine.com

Bullet For My Valentine е една от малко групи, които успяха за изключително кратък период от време да си извоюват име и такъв брой фенове, че да се превърнат в име в музиката. Съвременното им звучене, актуалните теми, засегнати в творчеството им, както и неповторимият талант, който притежават Матю Тък, Майкъл Паджет, Джейсън Джеймс и Майкъл Томас заслужено отреждат едно от първите места на групата сред конкуренцията в жанра им.

 

 

За огромно щастие на всички български фенове, групата успя да посети България през 2013 година, когато на фестивала Sofia Rocks, Bullet for my valentine доказа за пореден път, че е толкова високо ниво, че да свири на една сцена заедно със звезди като Rammstein. Те представиха парчета от новия си албум "Temper, Temper", който моментално завладя музикалните класации и умовете на феновете.

 

Това обаче далеч не е всичко, тъй като момчетата смятат да издадат нов албум съвсем скоро. Доказателство за това беше сингълът "Raising hell", чрез който бандата даде пример как ще звучат и останалите песни от новата колекция. Преди дни, в интервю фронтменът Мат Тък и барабанистът Майкъл Томас, пък обявиха, че вече са готови с цели 5 парчета. Ето какво казаха те:

 

Досега сме завършили пет парчета и те звучат наистина добре. Не знам как точно да го обясня… Определено са по-агресивни, остри. Определено се връщаме към по-тежката страна на това, което сме правили в миналото. И не в някакъв крещящ смисъл… просто агресивна музика“. — заяви Тък.

Майкъл Томас допълни: „Ние току-що пуснахме „Raising Hell“, така че това е линията, която ще следваме.“

 

Момчетата на върха на вълната, тъй като само за 9 години ще успеят да издадат цели 5 албума, всеки от които изключително успешен. Първият им албум дебютира през не толкова далечната 2005 година, а ето, че сме на път да видим петият им през 2014. Не малко са и наградите, които са успели да си завоюват: Най-добра британска група за 2006 и 2010 от Metal Hammer Golden God Awards, а от Kerrang! наградите могат да се похвалят с:

Награда за най-добър сингъл за „Tears Don't Fall“ (2006)

Най-добра нова британска група (2005)

Най-добра британска група (2008, 2009, 2010)

Оглавява турнето на Kerrang! за 25-тата им годишнина

Най-добра група на живо (2010)

 

Пожелаваме успех на момчетата и се надяваме да ни покажат нещо наистина уникално, точно както всеки албум до сега, а на вас пожелаваме невероятен ден, изпълнен с множество положителни емоции и ви поздравяваме с една от емблематичните песни на групата:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия