Lana Del Rey с нов албум през май

2014-02-14 18:25:00
Lana Del Rey с нов албум през май
Снимка: Reuters

Едва ли ще се намери човек, който да не е чувам за явлението Lana Del Rey. Тя набира все повече фенове, които печели с уникалното си кинематично звучене с препратки към най-различни аспекти от възхода на американската поп културата през 50-те и 60-те години на XX век. Всеки един от нас намира малка част от музиката й, която свързва със себе си и неминуемо е впечатлен от това, което прави феноменалната изпълнителка.

 

 

Певицата има своите странни особености, с които печели все повече поддръжници. Фактът, че сама заснема, режисира и продуцира видеото към хита "Video Games" е достоен за възхищение. След като песента и видеото стават интернет хит с повече от 48 милиона прегледа, през януари 2012 излиза нейния втори хит, Born to Die, който с времето набира още по-голяма популярност от предходния й сингъл. Албумът обикаля европейските класации, като някои парчета стават хитове.

 

След неочаквания и супер голям успех, милиони с нетърпение очакваха новият албум, за който до този момент не се знаеше кога ще се появи на пазара. Вниманието към него за момент бе оставено на заден план, тъй като Lana Del Ray пусна сингъла Once Upon a Dream, който ще е включен в саундтрака на предстоящия фентъзи филм Maleficent. Той е базиран на баладата The Sleeping Beauty на Пьотр Илич Чайковски. Оригиналният вариант е в изпълнение на Мари Коста и Бил Шърли и е част от саундтрака към филма на Walt Disney от 1959 година Sleeping Beauty.

 

Въпреки невероятното изпълнение, феновете не забравиха, че певицата бе обещала да ги зарадва не само с едно парче, а с цял нов албум. Всъщност именно те са главната причина да разполагаме с датата на следващия албум на звездата. Обявяването стана доста случайно, тъй като певицата просто отговори на въпрос на фенове кога ще могат да се сдобият с наследника на Born To Die, като въобще не подозираше, че между тях има камера.

 

От видеото обаче, става ясно ще новата селекция от песни на Lana Del Rey ще се сдобия с официална премиера на 1 май 2014 година. Именно тогава всички почитатели ще имат възможността да се докоснат до невероятното творчество, за което изпълнителката заяви: "Албумът е толкова добър, че ме накара да забравя за предишния. Обожавам го. Изпитвам някакво романтично чувство към албума".

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия