Нина Добрев си хвана ново гадже

2014-02-11 12:00:00
Нина Добрев си хвана ново гадже
Снимка: Getty Images

Преди няколко дни българската актриса Нина Добрев бе видяна в компанията на красивия си колега Лиъм Хемсуърт. Двамата били забелязани на любовна среща в Атланта, съобщи FemaleFirst.

 

 

Актьорите не били сами. Те били с приятели в заведението „The Corner“, но през по-голямата част седели заедно на бара и си приказвали като влюбени гълъбчета. Двамата дори си разменяли нежности като целувки по бузите и нежни прегръдки. Нина Добрев напуснала заведението преди Лиъм като двамата си разменили страстна целувка за довиждане, без да се притесняват от околните.

 

В момента 24-годишният актьор е в Атланта за снимките на четвъртата част от поредицата „Игрите на глада“. 25-годишната Нина Добрев прекарва повечето време от годината в работа по петия сезон на сериала „Дневниците на вампира“.

 

Актьорите се запознават преди две години, когато Лиъм връчи статуетка на Нина на наградите „People Choice Awards“. И двамата са необвързани от 2013 година. Лиъм прекратява връзката си с поп звездата Майли Сайръс в края на лятото, а Нина се разделя с дългогодишния си приятел Иън Сомърхолдър през пролетта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия