Убиват героинята на Нина Добрев в "Дневниците на вампира"

2014-01-22 15:39:00
Убиват героинята на Нина Добрев в
Снимка: outnow.ch

Българската актриса Нина Добрев доби популярност, благодарение на сериала „Дневниците на вампира”. Тя определено е сред един от любимите персонажи, както на българите, така и на останалите почитатели на сериала. За съжаление, се очаква героинята й Катрин Пиърс да бъде убита в стотния епизод на телевизионната сага. Тази новина определено не се хареса на феновете не сериала и предизвика истерия сред тях.

 

 

Тя провокира интерес и съпротива от страна на почитателите на Нина Добрев. Най-верните й фенове засипаха с коментари всички страници на актрисата в социалните мрежи. Ядосаните тийнейджъри дори си позволиха да отправят заплахи към екипа на сериала със саморазправа, ако наистина убият любимката им.

 

Положението стана толкова сериозно, че се наложи президентът на телевизията CW Марк Педровиц да даде разяснение по случая.

 

„Самата Нина Добрев си е жива и здрава. В епизод сто просто едната половина от образа ѝ – Катрин Пиърс, умира. Ще ви кажа само това, че първите сцени от юбилейната серия са около смъртния одър на Катрин. А от самата Нина можете да очаквате още нови и изненадващи филми“, съобщи Педровиц.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
YSMF
преди 10 години

С какви ли бавни същества се е разправям, че да се налага да казва нещо толкова очевидно като това: Самата Нина Добрев си е жива и здрава. В епизод сто просто едната половина от образа

sofityoy
преди 10 години

Катрин е всеобща любимка-така е,но във всикчи сезони тя магически оцелява през вековете и през всякакви препятствия.Разбирам сценаристите...вече е доста банално Катрин да оцелее + че в 4-ти сезон тя стана човек...малко е прекалено. Въпреки,че ще ми е тъжно за нея,тя е сред любимките ми...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия