Джъстин Бийбър не е бил пиян по време на гонката, а дрогиран

2014-01-31 14:59:00
Джъстин Бийбър не е бил пиян по време на гонката, а дрогиран
Снимка: Reuters

Както вече ви съобщихме, Джъстин Бийбър бе задържан от полицията заради шофиране в нетрезво състояние и участие в незаконна гонка. Резултатите от изследването за предварителния токсикологичен доклад са положителни за марихуана и лекарството Ксанакс, което се предписва срещу тревожност и депресия. Други забранени вещества не са открити.

 

 

Бийбър се възпротивил на полицията при задържането. Оказа се, че и шофьорската му книжка е с изтекъл срок. Певецът обаче не се признал за виновен и казал на униформените, че не е употребил алкохол, но е пушил марихуана и е пил някакво лекарство против стрес. Резултатите показват, че съдържанието на алкохол в кръвта му е било под границата от 0.02.

 

Вчера стана ясно, че има ново обвинение срещу Джъстин Бийбър. В края на годината канадският поп певец ударил шофьора на лимузината, в която се возил заедно с още петима души. Мъжът напуснал работа след инцидента, защото бил в шок.

 

Мениджърът на компанията казал, че често прибират хора от клубовете в Торонто, но дори с най-пияните не е имало такива проблеми.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BlackEyedPeas
преди 10 години

Това *** обаче упорито продължава да се опитва да се хареса на всички, но все по-зле става..

StringTheoryPractici
преди 10 години

[video]http://***.youtube.com/watch?v=RFZrzg62Zj0[/video]


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия