Джъстин Бийбър с ново обвинение

2014-01-30 16:59:00
Джъстин Бийбър с ново обвинение
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър се забърка в поредния скандал. Любимецът на тийнейджърите бе обвинен в нападение срещу шофьор на лимузина в Канада, съобщиха световните информационни агенции.

 

Случката се разиграла в ранните часове на 30-ти декември 2013 година. Шофьорът качил шестима души от нощно заведение в Торонто, като един от тях бил Джъстин Бийбър. Според полицейското изявление певецът ударил няколко пъти шофьора по главата по време на спор, който възникнал на път към хотела. Мъжът слязъл от лимузината и позвънил в полицията. Бийбър обаче не дочакал униформените и си тръгнал.

 

 

Канадският поп певец е обвинен, след като доброволно се предал на полицията в Торонто. Бийбър пристигнал в полицейското управление, където бил посрещнат от тълпа репортери и почитатели. Една негова фенка дори била с плакат, на който пишело „Обичам те и ще дойда с теб в затвора!“.

 

По това обвинение Бийбър ще трябва да се яви в съда на 10 март.

 

През последния месец певецът има често проблеми с властта. В Маями му бе повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние по време на гонка. Преди това пък негов съсед го обвини, че е замерял къщата му с яйца.

 

Докога Джъстин Бийбър ще се държи като гамен?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pavche6
преди 10 години

Една още го харесва!

tingle
преди 10 години

Thug Life :D:D:D

Evelina Bieber
преди 10 години

До BlackEyedPeas: Boje slavata nqmalo da q ima da toi e bad boy i tebe kvo te barka che ne znam toi ima 50 miliona fenove koito mislqt za nego i ne spqt po cqla nosht za da biqt record na gledaniq na klip a ti si zatvarqi mrasnata chovka i ne govori tragnala da mi obqsnqva che slavata nqmalo da ima bojee ti ne si tormozi glavicata chu li me gledai sebe si za Justin ne misli ima priqteli semeistvo i fenove kito mislqt za nego!!! ;)

Tsukuda_Hiroshi
преди 10 години

До кога ще ни занимават с тоя *** бе? То не бе реклама, не бе чудо!! Ай сиктир!!

BlackEyedPeas
преди 10 години

Хлапак. Опитва се толкова силно да бъде "лошото момче" в Холивуд и да го харесат, че не забелязва как накрая и славата няма да я има.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия