Излиза втори биографичен филм за Джъстин Бийбър (+ видео)

2014-01-24 16:49:00
Излиза втори биографичен филм за Джъстин Бийбър (+ видео)
Снимка: Reuters

Сигурно си мислите, че и в тази статия ще ви разказваме за поредния скандал, в който се е забъркал канадският певец Джъстин Бийбър. Не, този път ще обърнем внимание на нещо друго – на втория документален филм за любимеца на тийнейджърите, озаглавен „Justin Bieber`s Believe”.

 

 

Няколко часа, след като Бийбър се озова зад решетките заради гонка в нетрезво състояние, почитателите и неговите антифенове ще имат възможност да се запознаят по-отблизо с живота му. Въпреки че на зрителите сигурно им е омръзнало от подобни филми. Кой не е гледал лайфовете на Майкъл Джексън или Мадона? Или филмите за Иги Поп и Миг Джагър? Тийнейджърите може и да не са ги гледали, защото не са запознати с живота им, но надали ще се трогнат и от филма за Джъстин Бийбър.

 

Какво ще има във филма?

 

Очаквайте интервюта с майката на певеца – Пати Малет, както и истории, споделени от неговия мениджър и други известни личности. Но не очаквайте да научите някакви пикантерии около Бийбър – никой няма да си позволи да разкрие интересни неща от личния му живот.

 

Justin Bieber "Believe" :

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Manata
преди 10 години

Ужас ! Хора като Пол Уолкър си отидоха ( R.I.P bro ) а такива като тоя ****ал не ! Тия '' белийбари '' са някакви лапета не пораснали ! пуу

Fisherman
преди 10 години

чара му е в пъпките

Mary_Jane_69
преди 10 години

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1625492_10152098247170845_1372901489_n.jpg


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия