Полицаи откриха дрога в дома на Джъстин Бийбър

2014-01-15 11:29:00
Полицаи откриха дрога в дома на Джъстин Бийбър
Снимка: Reuters

На Джъстин Бийбър май му харесва да се забърква в скандал след скандал. Преди няколко дни той бе разследван за вандализъм и нападение, след като хвърлял яйца по къщата на свой съсед. Случилото се бе заснето от пострадалия, който предал видеото на полицията.

 

 

19-годишният певец определено трябва да се радва, че не е бил в къщата си вчера сутринта. Униформените нахлули в дома му да разследват нападението с яйца и да направят сравнение между тези, които били хвърляни и тези, които Бийбър държи в дома си. Вместо на изпразнени кори от продукта, полицаите се натъкнали на дрога. Първоначално помислили, че белият прах е кокаин, но впоследствие установили, че става въпрос за екстази.

 

Засега полицията е на мнение, че Бийбър няма нищо общо с намерения наркотик. Неговият приятел – рапърът Lil Za обаче бил арестуван. Той е зад решетките с определена гаранция от 20 000 долара.

 

Според униформените канадският певец не е свързан с откритите в дома му наркотици и затова не е задържан. Въпреки това обаче остава заподозрян в случая с вандализъм и нападение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия