Кои са най-чаканите филми за 2014 — част 1

2014-01-08 17:30:00
Кои са най-чаканите филми за 2014 — част 1
Снимка: outnow.ch

Ето че вече измина повече от седмица от новата година. Колкото и да ви е странно стигнахме 14 година от второто хилядолетие, а тя определено ни е подготвила много изненади. И ако сме неспособни да отгатнем какво ще ви се случи в личен план и ще срещнете ли или пък запазите истинската и голяма любов, то можем да ви издадем какво ви очаква на огромния кино екран през тази нова вълнуваща година. А то въобще не е малко. Както винаги списъкът е богат и разнообразен, а ето и най-значимите ленти.

 

 

Игрите на глада: Сойка — присмехулка, част 1

 

Да, започваме с онова явление, което Сюзън Колин успя да сътвори и подари на света. Историята на Катнис и Пийта е на път да победи тази за Бела и Едуард, нос е надяваме третият филм да не завие в посока ала "Здрач". Екипът на филма има всичко необходимо да направи поредния филмов шедьовър и се надяваме, че разделянето на третата книга няма да е просто поредния акт на алчност, а ще успее да ни предостави повече детайли от иначе интересната антиутопична история.

 

Завръщането на първия отмъстител

 

Първият филм за капитан Америка не ни грабна, но това далеч не можем да кажем за трейлъра на втория. Не очакваме нещо от класата на "Железния човек", но няма как да скрием, че тайм малки надежди да става за гледане. А следейки повечето статистики май не сме единствени, дано си заслужава.

 

 

Невероятният Спайдърмен 2

 

Историята на Спайдермен, ще бъде експлоатирана още веднъж и в това няма нищо лошо. Все пак сме свидетели на една друга обновена поредица, която определено беше далеч по-добра от предшественика си. Да, правилно се сещате, говорим за Батман на Нолан, който успя да влее малко повече реалистичност и интерес във филмите. Формулата е успешна, ако бъде правилно приложена, дано и хората стоящи, зад новия филм за човека паяк успеят да се възползват от нея.

 

 

Как да си дресираш дракон 2

 

Да, нямаше как да оставим първата си част от списъка с невероятните заглавия на 2014 без анимация. Няма да крием и нашия огромен, граничещ с безкрайност, интерес към онези сладки чудати същества от света на Хълцук и викингите. "Как да си дресираш дракон" беше удар право в нашите сърца, но освен това ни остави и с невероятни големи очаквания към продължението му. Дано екипа се справи, а ето и малка част от работата им, чрез която сами може да прецените какво ни очаква. 

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия