Ето какво ще се случи с Брайън О'Конър в новия филм "Бързи и яростни 7"

2014-01-06 17:32:00
Ето какво ще се случи с Брайън О'Конър в новия филм
Снимка: outnow.ch

Преди дни, докато представяхме класацията с най-пиратстваните филми за 2013 година, ви информирахме, че поредицата отразяваща света на високите скорости и нелегалните гонки е третият най-свалян нелегално филм с цели 7,9 млн. тегления.

 

 

Той обаче е далеч по-интересна тема от всички останали ленти в класацията, защото беше белязан с трагично събитие, което донесе траур на милиони хора. На 30 ноември 2013 г. в градчето Санта Кларита, когато караното от негов приятел Порше Карера GT 2005 се забива в уличен стълб, после в дърво и най-накрая се запалва, загина звездата, превъплътила се в емблематичния образ на Брайън О'Конър — Пол Уокър.

 

Тази развръзка накара филмовото студио Universal да заяви: "В момента всички в Universal подкрепяме семейството на Пол, както и хората, които работят по „Бързи и яростни“. Смятаме, че е наша отговорност да прекратим снимките по „Бързи и яростни 7“ за период от време и да прегледаме възможностите за продължаване на франчайза. Ангажирани сме с информирането на феновете на „Бързи и яростни“ и ще предоставим още информация по случая при първа възможност."

 

Ето, че времето за преглеждане на възможностите за продължаване на франчайза е дошло, защото стана ясно ще филмите със сигурност ще продължат. Дори има информация, че предстоящият седми филм ще е първият от новата трилогия. Той ще бъде с премиера 10 април 2015, когато в кината ще видим новата седма част от приключенията на любимите герои.

 

Според The Hollywood Reporter, режисьорът Джеймс Уан и сценаристът Крис Морган смятат да не убиват героя на Уокър, както се твърдеше по-рано, а просто да го пенсионират, поради тази причина те търсят начин да изпратят Брайън О'Конър с материала, който Уокър вече е заснел.

 

Надяваме се да успеят, защото този вариант ще бъде най-добрия, с оглед на факта, че Уокър ще получи доблестно изпращане, без да се възползват от трагичната развръзка и да преповтарят реалната му съдба. В каста на седмия филм се включиха още Джейсън Стейтъм, Лукас Блек, Кърт Ръсел и др.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия