Джъстин Бийбър се оттегля от музикалната сцена

2013-12-18 13:38:00
Джъстин Бийбър се оттегля от музикалната сцена
Снимка: Reuters

Канадският поп певец Джъстин Бийбър наскоро заяви, че има намерение да слезе от музикалната сцена, след като излезе новият му албум „Journals“. Малко по-късно обаче каза, че по-скоро ще се отдаде на дълга почивка, отколкото ще се оттегли, съобщи ContactMusic.

 

Любимецът на тийнейджърите, който в последно време има доста скандално поведение, е направил противоречиво изказване в интервю за радио „Power 106“. Певецът заявил, че след излизането на новия му албум се оттегля. След това бързо добавил, че все още не е взел окончателно решение.

 

 

19-годишният изпълнител иска да израсне като музикант и да започне да прави по-сериозни песни. Може би, това е основната причина да има нужда от почивка.

 

Бийбър сподели също така, че идеята за слава вече не го блазни. Той се качва на сцената не заради себе си, а заради феновете и музиката. И твърди, че не е арогантен човек, за какъвто го смятат хората. Той е все още тийнейджър и е напълно нормално да прави грешки.

 

Дали Джъстин Бийбър нарочно каза, че ще слезе от музикалната сцена, за да види реакцията на хората или наистина му се въртят такива мисли в главата?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Darth_Komorin
преди 10 години

Да се маха и да не се връща. Той е просто един смешен лигльо, който краде идеи за песни и клипове от други изпълнители.

BlackEyedPeas
преди 10 години

Бе , кво ни интересува този, всеки ден като влезна гледам по една статия за него. Не разбраха ли, че не ни грее този особено,

MaLyKoLiU
преди 10 години

Дано е за колкото може по-дълго!

SprayPaint
преди 10 години

На Коледа стават чудеса!Отваряйте шампанското!!!

fuzzybuzzy
преди 10 години

ДА ! ДА ! ДА ! ДА ! ДА ! ДА !

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия