Отлагат премиерата на филма за Warcraft, но съобщават част от актьорите

2013-12-06 19:00:00
Отлагат премиерата на филма за Warcraft, но съобщават част от актьорите
Снимка: Reuters

Има игри, които са повече от поредното занимание, с което се забавляваме, те са феномен, който се простира отвъд индивидуалната наслада и формира една обща съвкупност от запалени фенове, радващи се на невероятната атмосфера и приключения, които им предстоят. Тези игри се превръщат в социални явления, разпростиращи се с бързината на зараза, обхващайки все повече хора. Една от тези игри е Warcraft.

 

 

Както по-рано ви съобщихме, неведнъж се споменаваше, че ще бъде заснет филм по играта, които обаче по една или друга причина винаги се проваляше, докато не се стигна до авторитетното име Legendary Pictures, които успяха да ни накарат да повярваме, че историята на любимата ни игра ще види бял свят.

 

За съжаление на всички ентусиазирани от идеята, имаме една малко неприятна новина — премиерата на филма ще бъде отложена, като дебюта се измества от официално обявената преди два месеца 18 декември 2015 г. на 11 март 2016 г. Това беше оповестено в социалната мрежа Twitter в скорошен пост в канала на ММО играта World of Warcraft. Освен отлагането на датата, съобщиха, че разпространител на филма ще бъде Universal Pictures.

 

От други източници пък разбрахме, че като своеобразно извинение от екипа на филма разкриват малка част от актьорите, които ще заемат участие в екранизацията, както и леки сюжетни разкрития. Според The Wrap, актьорите Бен Фостър и Доминик Купър, заедно с Травис Фимел и Паола Патън вече са част от актьорския състав и дори са подписали договори. Дали е истина обаче, очакваме да бъде потвърдено.

 

Едно обаче е сигурно — лентата ще разкаже за началото на конфликта между орки и хора, а първият сблъсък между героите ще изправи един срещу друг предводителя на Алианса Андуин Лотар (от Warcraft 2: Tides of Darkness) и Дуротан, бащата на предводителя на орките — Трал. Това беше заявено по време на фирмена конференция Blizzcon 2013 от режисьора Дънкан Джоунс, известен с работата си по филми като "Луна" и "Първичен код", сценариста Чарлз Ливит — "Кей Пакс" и "Кървав диамант" и други членове на екипа на филма.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия