Вижте кои актьори може да станат част от Карибски пирати 5

2013-11-30 13:27:00
Вижте кои актьори може да станат част от Карибски пирати 5
Снимка: outnow.ch

Карибски пирати е една от най-успешните филмови поредици на студиото Уолт Дисни. Приключенията на екстрентичния Джак Спароу, изиграят на гения Джони Деп са любими на хиляди хора. Това се потвърди от мегауспеха на четвъртия филм от сагата, който донесе на Дисни над един милиард долара приходи.

 

 

Този факт, нямаше как да не доведе до логичния развой, който от студиото потвърдиха, а именно че съвсем скоро ще видим новият 5-ти по ред филм, който ще бъде продължение на историята за Джак Спароу. Новата лента ще се казва “Карибски пирати: Мъртвите не говорят” и трябва да излезе на бял свят през 2016 година. Едва ли има нужда да казваме, че и тя отново ще се разпространява любимият на много студия и по-скъпо струващ за потребителите 3D формат.

 

За сега единственото сигурно име, което ще играе в новия филм е това на Джони Деп, което обаче даде повод за много размишления и не малко слухове кои ще са останалите имена, запълващи звездния състав. Най-сериозни са твърденията, че роли ще получат носителя на “Оскар” Джефри Ръш, който в предишните филми играеше Хектор Барбоса, Кристоф Валц и Ребека Хол.

 

Според твърденията на запознати продуцентите усилено се опитват да привлекат изброените имена, като Валц е спряган за главната отрицателна роля на капитан Бранд, който, за да отмъсти за смъртта на своя брат Ерик тръгва по петите на Джак Спароу, а Ребека Хол - за вещицата, която е дъщеря на Хектор Барбоса - Карина Смит и логично бързо успява да привлече вниманието на Джак Спароу.

 

Режисжори на продължението ще бъдат норвежците Хоаким Рьонинг и Еспен Сандбърг, който чрез филма ще дебютират в американското кино. Продуцент, както се досещате ще бъде отново Джери Брукхаймър.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BlackEyedPeas
преди 10 години

Депресираща година, като се замислиш, че още не сме и 2014 :/ Не знам дали е добра идея продължанието или не, определено ще ни зарадва - 13 години става поредицата тогава и не се знае какви ще са локумите там, но може да се окаже и добро. Всички густваме Джак. :Д

nor4eto99
преди 10 години

да, 2016 - so closе


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия