Стани част от Революция Z

2013-12-04 16:40:00
Стани част от Революция Z
Снимка: btv.bg

Скоро, когато правихме различни класации за телевизионни сериали, стигайки до българските, се сетихме за изключително популярния сред младежите — "Революция Z". Той беше глътка свеж въздух за българските сериали и спомогна да променим отношението си към тях, показвайки ни, че има продукции, в които не изобилства с брутално изкуствени реплики и неземно нереални сюжети. Освен всичко това, той някак особено докосна сърцата на много от младежите и лесно си набра стабилно количество върли фенове.

 

 

Ако и вие сте част от тях, то имаме добра новина за вас, тъй като групата ви предоставя уникалния шанс да станете част от нея. Ако искате да бъдете известни, ако обичате качествената музика и не можете да живеете без нея и най-важното, ако умеете да свирите на бас китара, то имате сравнително голям шанс да станете един от членовете на Революция Z.

 

Това е така, тъй като групата обяви, че на 6, 7 и 8 декември в столичната репетиционна зала Soundspot ще очакват всеки, който е на възраст между 16 и 22 години и иска да бъде новият бас китарист на младежката банда. Ако смятате да се явите на конкурса, то трябва да подготвите едноминутно представяне на бас китара.

 

Джулия Бочева, Иван Тишев, Никола Стоянов, Иван Иванов и екипа на Камера ще бъдат журито, което ще преслуша всички кандидати, като те разкриха, че в допълнение, желаещите могат да заснемат свои видеа и да ги изпращат на e-mail адрес revoluziaz.casting@gmail.com, за да представят себе си в пълната си светлината.

 

Един от всички явили се ще си спечели не само място в групата, но и главна роля в новия четвърти сезон на телевизионния сериал, така че призоваваме всички музикални таланти да представят таланта си, защото наградата си заслужава.

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Котка.
преди 10 години

Какво става с Боби, защо си търсят нов китарист?И кога ще пускат сериала?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия