"Metallica" с концерт в Антарктида

2013-10-28 17:00:00
Снимка: Reuters

Колкото и странно да ви звучи, това е самата истина, легендарната група потвърди концерта си в Антарктида. Рок машините ще зарадват феновете си от Латинска Америка точно на празника на всички български студенти - осми декември.

 

И ако се чудите какво общо имат феновете от Латинска Америка и Антарктида, то отговорът е Coca Cola Zero. Концертът ще се проведе с тяхното сътрудничество и именно те ще изберат няколко щастливци, които ще спечелят невероятната награда, състояща се в Антарктически круиз от 3 до 10 декември, като една от най-интересните му спирки ще бъде Карлини, където ще се проведе концертът.

 

 

Конкурсът стартира на 28-и октомври /понеделник/, но за съжаление в него могат да вземат участие единствено хора, които живеят в Аржентина, Чили, Колумбия, Коста Рика или Мексико. Какво ще представлява точно той, все още нямаме информация, но примамливата му награда би си заслужавал каквито и да се наложи усилия.

 

Любопитен факт е, че това ще бъде едва вторият концерт в Антарктида, като първият се е състоял преди 6 години, когато през 2007 група музикални учени, назовавайки себе си с името Nunatak, свирят в British Antarctic Survey's Rothera Research Station като част от концертите под инициативата Live Earth.

 

Ако и на вас ви се иска да станете част от паметното събитие, не унивайте, защото в съобщение, публикувано на официалния сайт на бандата се казва:

 

"Шоуто ще бъде стриймвано на живо за нашите приятели от Латинска Америка, които няма да може да присъстват в базата. Изпълнението ще бъде и записано, за да може да го споделим с всички на по-късен етап"

 

Така, че с малко закъснение, ще имаме възможност да се насладим на поредното невероятно шоу, макар и само от екраните.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия