Елтън Джон представя тъмната страна на Линдзи Лоън и Бийбър в песен

2013-09-11 00:02:00
Елтън Джон представя тъмната страна на Линдзи Лоън и Бийбър в песен
Снимка: Reuters

Докато някои хора се карат публично, други извличат дивиденти от техните проблеми. Пример за това е Елтън Джон. Певецът вече е готов с нова песен, вдъхновена от разправиите между Джъстин Бийбър и Линдзи Лоън.

 

 

Парчето се казва "The Diving Board" и насочва слушателите към тъмната страна на известните личности. Почитателите най-вероятно ще решат, че песента описва личните битки и живота на Елтън Джон.

 

Певецът обаче твърди, че текстът е вдъхновен от проблемите на любимеца на тийнейджърите Джъстин Бийбър и колежката му Линдзи Лоън, която в последно е известна с проблемите, които има със закона, а не с песните си.

 

Когато човек чуе песента първоначално си мисли, че в нея се пее за живота на Елтън Джон. Причините е, че често се споменават наркотици, очила, скандали и тоалети. Но всъщност песента говори за Джъстин и Линдзи и всички онези деца от шоубизнеса, които нямат ясна представа какво се случва. Те отдавна не знаят кои всъщност са и сякаш не помнят откъде са тръгнали. Елтън Джон искрено ги съжалява и се притеснява от факта, че ще бъдат погълнати от машината на шоубизнеса.

 

Помните какво се случи с Маколи Кълкин, нали?

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Any_98
преди 10 години

;)

DarthLord
преди 10 години

а, е добре.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия