Нов интересен персонаж в сериала "Двама мъже и половина"

2013-08-09 10:12:00
Нов интересен персонаж в сериала
Снимка: imdb.com

Не може да се отрече, че сериалът „Двама мъже и половина“ доби популярност, благодарение на Чарли Шийн и ролята му на Чарли Харпър. След поредица от скандали и спречкване с продуцентите, актьорът бе уволнен и заменен от Аштън Кътчър. Въпреки това сценаристите продължават да търсят допирни точки с ролята на Чарли Харпър.

 

 

Преди няколко дни стана ясно, че актрисата Амбър Тамблин ще се превъплъти в ролята на Джени – пораснала дъщеря на плейбоя Чарли Харпър, плод на една от многобройните му връзки.

 

Около този сериал има поредица от скандали. След като Чарли Шийн бе уволнен заради честите си злоупотреби с алкохола, месеци по-късно Ангъс Т. Джоунс, познат като Джейк, отправи призив към хората, качен в YouTube, в който ги моли да спрат да гледат сериала, защото действа негативно на хората. Определи го като „поквара“. След случилото се заговори, че в следващия сезон Джоунс ще получи по-малко екранно време.

 

Засега плановете на продуцентите са Амбър Тамблин да изиграе ролята на Джени само в 5 епизода на 11-я сезон. Ако обаче зрителите я харесат, образът й ще бъде разгърнат.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gugenceto2
преди 10 години

не ме топли...

diditen
преди 10 години

Която и звезда да вкарат, без Чарли няма да е интересно!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия