Ангъс Джоунс от "Двама мъже и половина" призова да НЕ гледаме сериала (+ видео)

2012-11-27 13:59:00
Ангъс Джоунс от
Снимка: Reuters

Сериалът „Двама мъже и половина“ е един от най-гледаните и обичаните, но според актьора Ангъс Т. Джоунс, който изпълнява ролята на Джейк от 9 години, хората трябва да спрат да го гледат, предаде Reuters.

 

Той е направил и качил видео в YouTube, в което призовава почитателите на сериала да престанат да го гледат, защото „пълни главите им с поквара“. Актьорът вече няма желание да бъде част от това нещо.

 

 

Джоунс споделя, че наскоро е придобил знания от Библията, които го карат да се чувства некомфортно от рисковия хумор, който е характерен за една от най-гледаните комедии по американската телевизия.

 

"Ако гледате "Двама мъже и половина", моля, спрете. Аз  участвам в сериала, но вече не искам да се снимам в него. Ако ще навредя на някого, не желая повече да съм съучастник и да  допринасям за вражеския план. Не може човек да е наистина  богобоязлив и да участва в подобно шоу", казва Ангъс Т. Джоунс  в клипа.

 

До този момент продуцентите на филма не са коментирали призива на младия актьор. Забележките на Джоунс обаче са в състояние да предизвикат нови проблеми след скандала с уволнението на Чарли Шийн.

 

Хитовият сериал „Двама мъже и половина“ в момента е в десетия си сезон, гледа се от над 14 000 000 американски и се излъчва в над 20 страни по света.

 

А ти гледаш ли „Двама мъже и половина“ и какво ти е мнението за сериала?

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DimovB
преди 10 години

добра реклама е направил на сериала, само това мога да кажа

simiii
преди 11 години

Сериала е комедиен, не мисля че вреди!

UNITED2
преди 11 години

"Двама мъже и половина" е най-малкия проблем в телевизията! Има много по-страшни и гадни неща които не бива да се гледат.Абе всичко е промиване на мозъци,***.. :\\\


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия