Снимките на „Карибски пирати 5” започват в края на годината

2013-07-08 18:35:00
Снимките на „Карибски пирати 5” започват в края на годината
Снимка: Reuters

До няколко месеца стартират снимките на петата част от хитовата приключенска поредица „Карибски пирати”, съобщава британският вестник “Sun”.

 

Продуцентът на предстоящата лента Джери Брукхаймър разкри, че работата по блокбъстъра ще започне още в края на тази или в началото на следващата година. На режисьорския стол ще седнат норвежците Хоаким Ронинг и Еспен Сендбърг, които са в Холивуд от съвсем скоро, но вече постигнаха значителен успех с филма „Кон-Тики”.

 

 

В главната роля на капитан Джак Спароу отново ще видим секссимвола Джони Деп. Твърде вероятно е в предстоящата пета част на „Карибски пирати” да участва и испанската актриса Пенелопе Крус, която за първи път изгря във филм от поредицата през 2011 г.

 

Все още не са известни повече подробности около вълнуващата лента. Брукхаймър обаче сподели, че сюжетът ще се насочи в напълно неподозирана посока, която се надява, че ще се хареса на зрителите.

 

Първата част на „Карибски пирати” – „Проклятието на черната перла”, се качи на големия екран през 2003 г. „Сандъкът на мъртвеца” влезе в кината през 2006 г., а само година по-късно излезе и „На края на света”. Последната до момента, четвърта част на поредицата – „В непознати води”, се качи на големия екран през 2011 г. Четирите филма общо натрупаха почти 4 млрд. долара в световния боксофис.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия