Джони Деп вече преговаря за „Карибски пирати 5”

Холивудският актьор Джони Деп вече води преговори с продуцентите на „Карибски пирати” за участието си в петата част на приключенската поредица. Според запознати, 48-годишният актьор е близо до подписването на договор, който ще гара

2011-07-06 15:54:26
Джони Деп вече преговаря за „Карибски пирати 5”
Холивудският актьор Джони Деп вече води преговори с продуцентите на „Карибски пирати” за участието си в петата част на приключенската поредица.

Според запознати, 48-годишният актьор е близо до подписването на договор, който ще гарантира, че той за пореден път ще влезе в ролята на знаменития пират капитан Джак Спароу.

Неотдавна Деп потвърди, че е готов да участва във всички следващи продължения на лентата, стига това да е необходимо. Огромният успех на „Карибски пирати: В непознати води” значително ускори работата по подготовката на новата част от поредицата.

За кратко време лентата успя да натрупа приходи в размер на над един милиард долара в световния боксофис – постижение, с което до момента могат да се похвалят едва 8 филма. Четирите части на „Карибски пирати” до момента са събрали общо около 3,7 милиарда долара.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия