Колин Фърт с най-секси персонаж на филмова адаптация по роман

2013-05-10 20:30:00
Колин Фърт с най-секси персонаж на филмова адаптация по роман
Снимка: Reuters

Носителят на „Оскар” Колин Фърт оглави класацията на най-сексапилните персонажи от филмови адаптации на романи, изготвена от британската верига кина Odeon, пише “Female First”.

 

Героят Марк Дарси от романтичната комедия „Дневниците на Бриджит Джоунс” единодушно е обявен от дамите за най-привлекателния екранен персонаж. Със своите упоритост, чар, галантност и обаяние героят на Колин Фърт пленява голяма част от женската филмова аудитория.

 

 

Когато говорим за екранни адаптации на романи, в никакъв случай не можем да пропуснем романтичната лента „Тетрадката”. Неслучайно Райън Гослинг, влизащ в ролята на страстно влюбения Ноа, е поставен на второ място в класацията на най-сексапилните филмови персонажи.

 

Трети в списъка пък е актьорът Робърт Патинсън, по чийто герой Едуард Кълън от „Здрач” въздишат милиони представителки на нежния пол по целия свят.

 

Що се отнася до любимите ни любовни истории на екран – жените единодушно залагат на тази между Марк Дарси и Бриджит Джоунс от „Дневниците на Бриджит Джоунс”, докато за мъжете най-вълнуващи са любовните взаимоотношения на Хърмаяни Грейнджър и Рон Уизли от фантастичната поредица „Хари Потър”.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия