„Наистина любов” – филмът, който лекува разбитото сърце

2013-04-13 18:04:00
„Наистина любов” – филмът, който лекува разбитото сърце
Снимка: Reuters

Романтичната комедия „Наистина любов” е филмът, който може да излекува разбитото сърце, вдъхвайки му отново вяра в любовта, сочат резултатите от мащабно проучване на Universal Studios, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че за всеки пети от анкетираните „Наистина любов” е лентата, която му помага да преодолее болезнена раздяла с любим човек, показва му какво е истинската любов и го вдъхновява отново да се опита да я намери. Филмът разказва няколко различни и откровени истории за обичта, доверието и разделите, и именно това го прави толкова лесно докосващ сърцата на зрителите.

 

„Наистина любов” обаче далеч не е единствената кинолента, която повлиява по някакъв начин живота на един човек. Така например комедията „Били Елиът” белязва прехода от детските към юношеските години, а „Американски пай” (за момчетата) и „Дневниците на Бриджит Джоунс” (за момичетата) са филмите, които се свързват със съзряването на младите хора и излизането им от тийнейджърските години.

 

Що се отнася до филмовите персонажи, които са най-секси според младежите до 20-годишна възраст, това са героинята на Кейт Бекинсейл във „Ван Хелсинг” и героят на Колин Фърт в “Гордост и предразсъдъци”. Бекинсейл разпалва мъжките фантазии благодарение на кожения си костюм, а Фърт пленява женската аудитория със сцената, в която излиза от едно езеро с прилепнала по тялото му мокра тениска.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
granger
преди 11 години

Страшно приятно филмче! Едно от любимите ми е!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия