Кога ще има нов филм за Джеймс Бонд?

2013-03-20 15:15:00
Кога ще има нов филм за Джеймс Бонд?
Снимка: Reuters

Харесвате ли филмите за Джеймс Бонд? Колко от вас са гледали всичките 23 истории на разузнавателния агент, известен още като „007“? Ако обожавате да гледате лентите с участието на Джеймс Бонд, то ще трябва да почакате още три години, за да може да видите поредната му екстремна история, предаде Reuters.

 

 

В най-скоро ще стане ясно кой ще е новият режисьор на поредицата, защото Сам Мендес, който направи филма "007: координати Скайфол", отказа да участва, защото ще се концентрира върху театралните си проекти.

 

Шефът на киностудията „MGM“ съобщи, че вече се работи над сценария на 24-я филм от поредицата. Плановете са лентата да се появи по кината до три години. Все още не е ясен актьорският състав, но се знае, че Даниъл Крейг има подписан договор да изпълни главните роли в следващите два филма за Джеймс Бонд.

 

Последният филм за агент 007 е донесъл приходи на стойност 1.1 милиарда долара от световния бокс-офис. Любопитен е фактът, че бюджетът на "007: координати Скайфол" е $200,000,000, докато на първия е едва $1,000,000.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gugenceto2
преди 11 години

Вече става банално....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия