Момиче на Бонд е всъщност момче

Няма начин във филм за Джеймс Бонд да няма красива жена-изкусителка.   Оказа се, обаче, че едно от момичетата на Агент 007  е  било момче. Красавицата Каролин Коса  всъщнос

2012-02-02 21:51:00
Момиче на Бонд  е всъщност  момче

Няма начин във филм за Джеймс Бонд да няма красива жена-изкусителка.   Оказа се, обаче, че едно от момичетата на Агент 007  е  било момче.

Красавицата Каролин Коса  всъщност е Бари Кенет  Коси.  Тя снима заедно в Роджър Мур през 1981 година във филма ‘Само за твоите очи’.  Тя не е в главната роля на момиче на Бонд, но появата й е достатъчно запоманяща се.

Бари  решава да смени пола си, когато е на 20 години. Той приема ново име  и прякора Тула. Много бързо Каролин  става един от най-известните супермодели на 80-те години. Тя позира за водещи списания  като ‘Вог’ и ‘Харпърс базар’, а през 1981 година се съблича за ‘Плейбой’.  Каролина е първият транссексуален, който се появява в списанието.  10 години по-късно Тула се появява за втори път  в списанието на Хю Хефнър.

Кариерата на Тула, обаче, е помрачена, когато е разкрита тайната й. Това се случва, когато тя е на меден месец с бизнесмена евреин Елиас Фатал, заради когото  е приела юдаизма.  Той пък знае всичко за нея и я е приел такава, каквато е.

Слуховете за миналото на Тула, обаче, достигат до консервативното  семейство на бизнесмена и той е принуден да разтрогне брака.

Днес Каролин-Бари е сред най-активните в  борбата за правата на транссексуалните в Англия.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия