„Здрач: Зазоряване – Част 2” с най-много номинации за „Златна малинка”

2013-01-13 18:00:00
„Здрач: Зазоряване – Част 2” с най-много номинации за „Златна малинка”
Снимка: Reuters

Последната част на вампирската поредица „Здрач”, която се качи на големия екран само преди около три месеца, е тазгодишният фаворит за антиотличията „Златната малинка”, връчвани по традиция един ден преди престижните „Оскари”, съобщава “E! Online”.

 

Здрач: Зазоряване – Част 2” има общо 11 номинации за негативните награди, сред които за най-лош филм, най-лош актьор, най-лоша актриса, най-лош актьорски състав и най-лош режисьор.

 

 

Главната звезда в сагата – Кристен Стюарт, също е сред фаворитките за „Златна малинка”. Тя е номинирана в категорията за най-лоша актриса два пъти – веднъж за участието ѝ в последната част на „Здрач” и още веднъж за ролята ѝ в „Снежанка и ловецът”.

 

Комедията на Адам Сандлър „Браво, момчето ми!” не остава много по-назад. Лентата е номинирана в общо 9 категории на антиотличията. Веднага след нея пък се нарежда фантастичният екшън „Бойни кораби”, в който певицата Риана направи своя дебют на големия екран. Изглежда обаче ролята ѝ не се е харесала на филмовите критици, тъй като тя, заедно с Бруклин Декър, ще се състезава в категорията за най-лоша поддържаща актриса.

 

Кои ще са тазгодишните носители на наградите „Златна малинка” ще стане ясно на 23 февруари, когато ще се проведе церемонията по раздаването на негативните отличия.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gugenceto2
преди 11 години

Оставаше и да не е......

Nam3less3
преди 11 години

Щеше да е новина ако не беше с най-много номинации

DarthLord
преди 11 години

Пфф. Естествено.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия