Филмът "Хобит: Неочаквано пътешествие" води до прилошаване и повръщане

2012-12-03 15:18:00
Филмът
Снимка: outnow.ch

На 14 декември /петък/ ще бъде премиерата на филма „Хобит: Неочаквано пътешествие“. Ако лесно ви прилошава, по-добре не го гледайте на кино.

 

Премиерните му прожекции предизвикали замаяност и позиви на повръщане у зрителите заради двойната скорост, на която е заснет филмът, пише в. „Дейли мирър“.

 

 

Лентата е филмирана от 3D технология, която използва 48 кадъра в секунда, вместо традиционните 24. Гледането на филма може да се сравни с атракционни влакче, което прави резки изкачвания и спускания.

 

На някои от зрителите им станало лошо, след като гледали „Хобит: Неочаквано пътешествие“, а има и такива, които получили мигрена и се чувстват замаяни.

 

Според филмовите критици, които първи изгледали историята на Билбо Бегинс и приятели, наистина филмът води до гадене.

 

Въпреки многобройните отрицателни отзиви относно заснемането на лентата, режисьорът Питър Джаксън продължава да подкрепя новата 3D технология, като според него тя прави ефектите по-ярки и реалистични.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 11 години

Не мисля,че ще ми направи толкова голямо впечатление като ''Властелина''.. Това, за мен е все едно, да направят продължение на Хари Потър или нещо такова..

FunkyPie
преди 11 години

иначе филма щеше да е двойно по дълъг


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия