Майли Сайръс влиза в „Двама мъже и половина”

2012-08-29 21:00:00
Майли Сайръс влиза в „Двама мъже и половина”
Снимка: Reuters

Американската певица и актриса Майли Сайръс ще получи кратка роля в новия сезон на сериала „Двама мъже и половина”, пише “E! Online”.

 

19-годишната звезда ще влезе в ролята на Миси – стара семейна приятелка на Уолдън, която ще остане в дома му за една седмица и междувременно ще завърже любовна афера със завърналия се от армията Джейк. Ще можем да видим Майли Сайръс в два епизода на сериала.

 

 

„Каквото и да се случи между персонажите ни, то със сигурност ще бъде интересно”, коментира кратко и лаконично Ангъс Джоунс, който признава, че не е напълно наясно с предстоящата роля на тийн звездата.

 

Десетият сезон на „Двама мъже и половина” ще стартира само след месец – на 27 септември, по телевизия CBS. В ситкома отново ще видим добре познатите ни лица – Джон Крайър в ролята на Алън Харпър, Ангъс Джоунс в ролята на Джейкъб Харпър и Аштън Къчър в ролята на милиардера Уолдън Шмид, нанесъл се да живее в къщата на покойния Чарли Харпър (Чарли Шийн).

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 11 години

mif:ОК ! Съгласна съм с теб, че филма е по- различен без Шийн, но той е пияница ... !аз:е добре де,как почна да снима нов адски якия сериал?!

MsMiracle
преди 11 години

До mlf : Чакай бе, ти още малко ще ме набиеш?!? КЪДЕ споменавам Майли в коментара си, това ми кажи? Написах, че сериалът не е същия и никога няма да бъде, понеже Чарли Шийн му беше марката, която продава... което няма никаква връзка с това, че е пияница. Ааааа сега видях и че си на 13 - вече разбрах що реагира по тоя начин. Порасни!

mlf
преди 11 години

Вие просто не можете да разберете, че Майли се промени наистина много .... Вие слушате само лъжливите сайтове и отгоре на всичкото им вярвате ..................... !!!

koshtramba
преди 11 години

Mlf, порасни. И всички в тоя форум, които цъкат "like" за "звезди" като Джъстин и Майли. Иначе, Майли като е толко отворена да си беше дарила от собствените си пари, а не да даде косата си, щото се е подстригала. Диг ит?

DarthLord
преди 11 години

Ще е супер яко с Майли! :))

mlf
преди 11 години

(3) MsMiracleОК ! Съгласна съм с теб, че филма е по- различен без Шийн, но той е пияница ... ! А за американската Ви боза, която споменахте ... той стана така, защото Майли ли влезе в него само като гост- роля за 2 епизода ..... ?!?!?!?!? Ейй гледайте си вашия живот, а не чуждия, защото ми писна от такива като ВАС ~!!!!

mlf
преди 11 години

Писна ми от негативните Ви коментари по адрес на Майли Сайръс ... Вие все нея критикувате, а себе си виждали ли сте се ?!?!До:(1)- Lucho Майли отдавна не е лигла или звезда на *** Дисни ....Тя е зряла жена и живее живота си както си иска без да Ви слуша !!(2)- koshtrambaМайли дари косата си за благотворителност в кампания против рака. Косата й отново ще стана дълга, пък и така и е яко !!!

MsMiracle
преди 11 години

Чарли Шийн беше марката на сериала. Филмът вече е поредната американска боза.

Lucho
преди 11 години

Да вкарват и Джъстин Бийбър да играе ролята на Джейк и да се знае, че това вече не е сериал, а ***.

koshtramba
преди 11 години

В такъв случай филмът трябва да се преименува на "Трима мъже и половина"...

FunkyPie
преди 11 години

НЕЕЕ!И без тва вече е друг филм с ащън,що да не го още?!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия