Лейди Гага повърна по време на концерт в Букурещ

2012-08-19 18:30:00
Лейди Гага повърна по време на концерт в Букурещ
Снимка: Reuters

Ексцентричната американска певица Лейди Гага, която само преди броени дни зарадва феновете си в България с незабравимо шоу, се почувства зле по време на концерта си в румънската столица Букурещ и повърна зад кулисите, съобщава Contactmusic.

 

 

Изпълнителката прекъснала шоуто си по средата и се отправила към бекстейджа, оставяйки многобройните си почитатели в недоумение. Само няколко минути по-късно тя се върнала отново на сцената и се извинила за странното си поведение, като обяснила, че е трябвало да повърне, но не е искала феновете й да видят това. Въпреки случилото се, изпълнителката продължила с концерта си.

 

Не е ясно на какво се дължи внезапното прилошаване на певицата. В интернет пространството веднага се появиха слухове, че тя е бременна. Разбира се, самата Лейди Гага не е коментирала клюките и едва ли ще го направи.

 

26-годишната звезда далеч не е единственият изпълнител, повръщал по време на концерт. В подобна неприятна ситуация са изпадали и Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Риана и още много други.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mimoslav4eto
преди 11 години

Очаквайте скоро "Сензационно Лейди гага се храни по време на концерт, нещо и застава между зъбите и отива към бекстейджа, защото не иска зриелите й да видят как тя си мие зъбите..."

iwwo_
преди 11 години

Боже мой ! Повърнала и вече бремена и "незнайно защо" , като че ли света свърши като повърнала. То от толкова много публики, песни, силните тонколони, напрежението и т.н. е съвсем нормално все някога и на тях да им дойде нагорнище, все пак и те са хора. -.-

BreakingDawn
преди 11 години

Повърнала и е вече е бременна :/ е, тъпо е :DD


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия