Lady GaGa зарадва феновете си с чудовищно шоу (+ видео)

2012-08-15 12:13:00
Lady GaGa зарадва феновете си с чудовищно шоу (+ видео)
Снимка: TeenProblem

Вчера бе велик ден за всички “малки чудовища” в България. Тяхната „мама Чудовище“ направи едно уникално шоу, което никога няма да бъде забравено.

 

Lady GaGa доказа, че е певица от класа и се раздава еднакво за феновете си по цял свят. Дни преди концерта в София изпълнителката сподели, че не знае нищо за родината ни, но се надява да научи.

 

Оборудването на ексцентричната певица за турнето „Born This Way Ball“ дойде с 42 тира. На сцената имаше средновековен замък, на който бяха разположени балкони, платформи и стълби.

Снимка: Teenproblem.net

 

Най-върлите й фенове бяха пред зала Арена Армеец още в 8 сутринта. Повечето от тях се бяха издокарали като своята любимка и бяха изписали телата си с имената на нейните песни. Те нямаха търпение да влязат в кръга "The Monster Pit" , намиращ се непосредствено пред сцената. Там те имаха уникалната възможност да бъдат максимално близо до своята любимка.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

Lady GaGа се появи на сцената на кон, който толкова приличаше на истински, че хората, които не бяха непосредствено пред сцената, наистина го сметнаха за такъв. Животното всъщност бе добре направено, но се движеше, благодарение на двама души, които бяха вътре в костюма.

 

 

След като изпълнителката се появи толкова величествено на сцената, нейните многобройни почитатели нямаха търпение шоуто да започне.

 

Ексцентричната Lady GaGa наистина се бе постарала да остави трайни спомени у своите „малки чудовища“. Тя сменяше тоалетите си след всяка песен и танцуваше наравно с балета си, който се състоеше от наистина красиви и сексапилни танцьори. Едно от най-интересните неща на сцената бе светеща сфера, в която бе ликът на певицата. Тя се появяваше от време на време, като повечето пъти правеше интро преди някой от хитовете й, но единият път изпълни сама песента “Paparazzi”, докато GaGа си взимаше глътка въздух и сменяше за пореден път тоалета си. Няма спор, тя наистина успя да впечатли феновете си със своята визия.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

Освен с добре направен кон, певицата се качи на сцената и с уникален мотор, на който имаше пиано, а отзад се вееше българският флаг. След като направи един кръг с него и изпя един от хитовете си, тя изпълни най-новата си песен „Princess Die“, като сама си акомпанираше на пианото. Феновете пееха редом с Lady GaGa и атмосферата се нажежи максимално.

Снимка: Teenproblem.net

 

По средата на концерта певицата седна на сцената заедно с двама души от балета й и „малките чудовища“ започнаха да хвърлят подаръците си към нея. Тя избра четирима от тях, които щяха да се запознаят с нея на живо зад сцената.

 

Снимка: TeenProblem.net

 

Изпълнителката изпълни едни от най-големите си хитове. Тя изпя една от любимите си песни - "Just Dance", която е била направена „по времето, когато бях никоя“, както сподели тя пред феновете си. Разбира се, всички в зала Арена Армеец имаха възможността да пеят редом с любимата си песните "Bad Romance", "Born This Way", "You and I" и други.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

Малко преди края на концерта Lady GaGa избра едно момиченце от публиката и го качи горе на сцената. Оказа се, че девойката се казва също като сестра й – Натали. Певицата й изпълни една от любимите й песни „Marry The Night“ и й каза, че трябва да вярва в мечтите си, защото те се сбъдват. След това момичето имаше възможността да види своята любимка зад сцената.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

След двучасово шоу световноизвестната изпълнителка сложи край на концерта си. Публиката обаче не й се беше наситила и след 5-минутно викане за „бис“, GaGa най-накрая се върна на сцената и изпя още едно парче - "The Edge of Glory", с което сложи край на уникалното си шоу.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

Вижте още снимки от концерта й тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
XxDreamerxX
преди 11 години

Хорааа беше феноменално вилико и ..........направо нямам уми...............ОБИЧАМ Я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ягодка
преди 11 години

Искаше ми се да отида, но нямах възможност :( Но по снимките и видето си личи, че е паднал голям купон! Щастливка е момичето, което се срещна с "мама чудовище" на и зад сцената. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия