(авто) Гол за Криско - стана обикновен крадец от мола

2012-08-09 17:22:00
(авто) Гол за Криско - стана обикновен крадец от мола
Снимка: Булфото

От няколко месеца върви кампанията Феърплей, която апелира за честна игра в интернет. Самата кампания издиша на немалко места, а видеоклиповете, които я съпътстват, станаха обект на подигравки и причина за зараждането на нов фолклор.

 

Казват, че щом една реклама е толкова коментирана, значи, че хората зад нея са си свършили работата. Но явно никой не си дава сметка какво се случва с героите от нея.

 

 

Един великолепен актьор като Асен Блатечки бе сринат само заради факта, че трябваше да играе не на сцената на театър или в кино/тв проект, а в 15-секундно клипче. Като обикновен среднощен крадец, който рови из хладилниците на хората.

 

Сега идва ред на Криско. Мизата е качена и вместо на салам, се посяга на кола.

 

Надяваме се да е взел добър хонорар, който да му компенсира автогола, който си вкара като лице на тази т.нар. честност.

 

По всяка вероятност той си е мислел, че националният ефир ще му даде още по-голяма популярност. Докато пиша тези редове, съм си пуснал Smokie и парчето "Who The Fuck Is Alice", и трябва да бъдем честни - голяма част от българите сигурно се питат: "Кой, по дяволите, е този Криско?".

 

24-годишният младеж направи няколко добри проекта с Дивна, Ангел и Моисей, както и собствени парчета. Дълго време беше спряган за любовник на Елица Тодорова, двамата дори записаха и дует.

 

Останалото прочетете в Dnes.bg

 

Криско - Почивни дни

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
AnJiiTy
преди 11 години

Пределно ясно е, че кражбата от двете реклами символизира неуредените авторски права, ясно е и, че хората за пари и хоро ще играят.БТВ-то какво ли не правят, за да заличат сайтове като Арена и Замунда, за сметка на Войо-то си.Само че за един потребител - кво му дреме дали новия филм, който ще си свали, дали е със или без авторски права? Ква е разликата във филма? Никва.Ама разликата е в джоба, щото бТВ-то си търсят *** да им плащат. Та авторски права, та така било честно, та фейрплей, та реклами... Квото и да ти говорят, става въпрос за пари. и в тоя случай е така.

rosy_99
преди 11 години

"А, щях да забравя. Криско, изтрий шорткътите си на Арена и Замунда. Така е честно..."това ме разби, но като се замислиш и Асен Блатечки и още много други БГ звезди дето парадират за "ЧЕСТНОСТ", също би трябвало да имат шорткъти :DDDD

koshtramba
преди 11 години

Яко нелепо вербуване на хората.

yakuza_
преди 11 години

Кой беше тоя едновеждия, че трябва да ме инт. ?

LikeAStone
преди 11 години

Точно това си помислих, когато я видях тази реклама!! Много ми стана жал, не можах да се сдържа да не си помисля, че и двамата се "продадоха", за да лансират крадливото "Войо"... А за коя телевизия се прави това изобщо няма да коментирам... Е, съжалявам, Криско, бях на път да ти купя парчетата, точно от уважение към труда ти и за подкрепа на личността на артиста, но ти тотално ме отказа... Защото взе, че си продаде лицето. Честит хонорар!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия