Криско си призна, че е влюбен в Елица Тодорова

Любовният триъгълник между Кристо, Елица и Стунджи става все по-сложен и заплетен. Криско си призна под влиянието на алкохол, че е влюбен в Елица и изобщо не се интересува от факта, че тя е сгодена за Стунджи. Елица Тодорова прави всичко възможно,

2011-02-02 15:38:02
Криско си призна, че е влюбен в Елица Тодорова
Любовният триъгълник между Кристо, Елица и Стунджи става все по-сложен и заплетен. Криско си призна под влиянието на алкохол, че е влюбен в Елица и изобщо не се интересува от факта, че тя е сгодена за Стунджи.

Елица Тодорова прави всичко възможно, за да опази личния си живот в тайна. Преди време името й бе свързвано с нейния учител по йога Валери Милев, дори с писателя Пауло Коелю и шоумена Слави Трифонов. През последните няколко години Елица стана доста известна и в момента е сред най-уважаваните звезди в България.

Нейният приятел и колега Стунджи прави всичко възможно, за да не се влияе от постоянните слухове, свързани с тяхната връзка и дори преди няколко дни се обясни в любов на Елица на стената й в социалната мрежа Facebook. Доста хора смятаха, че Елица и Стунджи ще се разделят сравнително бързо, но не се оказаха прави. Двамата са едни от най-добрите музиканти в България и представят родината ни по достоен начин пред света.

Елица Тодорова сподели, че е влюбена в Стунджи и няма търпение на 7 март да минат под венчилото и да узаконят връзката си.

Вижте песента на Елица и Криско, която сближи двамата музиканти:
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
iveto_20027
преди 11 години

Защо да не си признае тя е красива и негов тип


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия