Американският актьор Мат Лебланк даде отговор на въпроса, който вълнува милиони фенове на хитовия сериал „Приятели” по целия свят, а именно – ще има ли нов сезон на ситкома, пише DigitalSpy.

 

В свое скорошно интервю 44-годишният чаровник сподели, че не би се снимал отново в „Приятели”, тъй като се опасява, че това ще разочарова феновете му. Лебланк смята, че актьорите от сериала (Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Матю Пери и самият той) вече са твърде стари, за да влязат отново в ролите на телевизионните си персонажи.

 

 

„Главната идея на шоуто бе да покаже какъв е животът на младите хора в един точно определен период – след като са напуснали дома на родителите си и преди да се омъжат/оженят и да създадат свое собствено семейство. Това е един вълшебен момент от живота, който всеки познава”, коментира Лебланк.

 

„Вероятно голяма част от феновете си имат своя собствена представа за това как се е развила историята на нашите герои. Ако ние им предложим друг вариант, вероятността те да се разочароват е твърде голяма”, допълва още актьорът.

Автор: Илиана