Ще има ли нов сезон на „Приятели”?

2012-06-20 09:34:00
Ще има ли нов сезон на „Приятели”?
Снимка: reuters.com

Американският актьор Мат Лебланк даде отговор на въпроса, който вълнува милиони фенове на хитовия сериал „Приятели” по целия свят, а именно – ще има ли нов сезон на ситкома, пише DigitalSpy.

 

В свое скорошно интервю 44-годишният чаровник сподели, че не би се снимал отново в „Приятели”, тъй като се опасява, че това ще разочарова феновете му. Лебланк смята, че актьорите от сериала (Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Матю Пери и самият той) вече са твърде стари, за да влязат отново в ролите на телевизионните си персонажи.

 

 

„Главната идея на шоуто бе да покаже какъв е животът на младите хора в един точно определен период – след като са напуснали дома на родителите си и преди да се омъжат/оженят и да създадат свое собствено семейство. Това е един вълшебен момент от живота, който всеки познава”, коментира Лебланк.

 

„Вероятно голяма част от феновете си имат своя собствена представа за това как се е развила историята на нашите герои. Ако ние им предложим друг вариант, вероятността те да се разочароват е твърде голяма”, допълва още актьорът.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Colouring
преди 11 години

Естествено, че няма да има. Защо изобщо се постват такива ненужни статии? Разбира се, сериалът е уникален и е един по рода си и на всички би им се искало още малко от Чандлър, Джоуи, Рос, Рейчъл, Фийби и Моника, но след толкова много години вече няма да е същото. Пък и дори да направят още един сезон хората ще искат и втори, и трети и т.н. Всички неща си имат край. "Приятели" имат 10 изключително забавни сезона и който иска нека ги гледа over and over and over and over again нато мен. :Д

scrooper
преди 11 години

"Приятели пред пенсия"

DownloadVirus
преди 11 години

Също така много искам да видя нози сезони на "Всички обичат Реймънд" , "всички мразят Крис" , но това сигурно е невъзможно ,поне не по същия сценарии,защото Крис и тия малките на Реймънд вече ще са на около 25 години :D

Sladichkoto0
преди 11 години

Луди ли сте ? Сериала си е световен хит и до сега ...

Sladichkoto0
преди 11 години

Луди ли сте ? Сериала си е световен хит и до сега ...

Meoww
преди 11 години

Сори ама тва е най-тъпия сериал...

Verminaard
преди 11 години

Оооо не не не не не.Пази боже не и пак тия ***.

DownloadVirus
преди 11 години

Аз бих искал да има..Харесва ми сериалът ;d Но..

SorrowEyes
преди 11 години

hahah, LadyDi, да, откриха топлата вода :D

koshtramba
преди 11 години

Идеята на сериала няма да е същата. Всички се ожениха, и ако той продължи, по-скоро би заприличал на семейна сага или нещо от типа на "Дързост и Красота".

LadyDi
преди 11 години

Чак сега ли стана ясно, че няма да има нов сезон? Едни... колко... седем-осем години по-късно?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия