Книгата и филмът „Черният рицар: Възраждане” с премиера на 20 юли (+видео)

2012-04-22 11:35:00
Книгата и филмът „Черният рицар: Възраждане” с премиера на 20 юли (+видео)
Снимка: reuters.com

Книгата и филмът „Черният рицар: Възраждане”, с които ще се сложи край на трилогията за Батман, режисирана от Кристофър Нолан, ще излязат на една и съща дата – 20 юли, пише cinemablend.

 

Изглежда от Warner Bros. възнамеряват да ни държат докрай в напрежение. Именно поради тази причина те са решили не само да не разкриват кой знае каква част от сюжета в трейлъра на филма, но и да не пускат книжното издание, базирано на филмовата лента, преди нейната премиера по кината.

 

 

Написването на книгата „Черният рицар: Възраждане” е поверено на издателство “Titan Books” и Грег Кокс, автор на „Стар Трек”, „Подземен свят” и „Хранилище 13”. Тя ще излезе на книжния пазар на 20 юли.

 

На същата дата се очаква и филмът „Черният рицар: Възраждане” да се качи на големия екран. В главната роля на Батман отново ще видим Кричсън Бейл. В Жената котка пък ще се превъплъти Ан Хатауей. Сред останалите звезди в лентата са Лиам Нийсън, Том Харди, Джоузеф Гордън-Левит, Гари Олдман, Марион Котияр, Майкъл Кейн и Морган Фрийман.

 

Вижте трейлъра:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия