Феновете на новия филм за Батман са нетърпеливи

Феновете на новия филм за Батман са нетърпеливи и искат колкото може по-бързо да се появи продукцията по кината. Тя още от сега е поставена в петицата за най-обещаващи филми. Разни дребни детайли, давани от екипа на филма, само дразнят феновете, а

2011-07-20 21:03:31
Феновете на новия филм за Батман са нетърпеливи
Феновете на новия филм за Батман са нетърпеливи и искат колкото може по-бързо да се появи продукцията по кината.

Тя още от сега е поставена в петицата за най-обещаващи филми. Разни дребни детайли, давани от екипа на филма, само дразнят феновете, а не задоволяват любопитството им.

"The Dark Knight Rises" вече има официална дата за предпремиера - 20 Юли 2012 година, а до тогава има точно една година. Това е доста време за полуделите фенове.

Историята все още не е напълно ясна, защото никъде и никой от екипа на продукцията не споделят информация, а краткото промоционално видео не добавя никаква яснота към картинката.

Актьорите във филма ще са следните: Том Харди ще играе Бейн, Ан Хатауей ще играе Жената Котка, Крисчън Бейл ще бъде Батман, Гари Олдман ще е Джим Гордън, Лиам Нийсън ще е Рас ал Гул, Джоузеф Гордън ще е Джон Блейк, Морган Фриймън ще е Лушъс Фокс и Майкъл Кейн ще играе Алферед.

Ако сте фен на Батман можете да потърсите уеб страницата на филма и от там да задоволите любопитството си. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия