Екранизират „Сабрина, младата вещица”

2012-04-12 17:59:00
Екранизират „Сабрина, младата вещица”
reuters.com

Компанията Sony Pictures обяви, че възнамерява да екранизира популярния ситком „Сабрина, младата вещица”, пише deadline.com.

 

Все още липсва подробна информация около лентата. Знае се обаче, че тя ще е с характера на екшън, в който главна героиня ще е младо момиче, което открива неподозираните си магически възможности и започва да ги използва, за да прави добро. От Sony Pictures разкриват, че историята ще наподобява сюжета на Спайдърмен. Разбира се, в лентата ще бъде включен и чудатият говорещ котарак Салем, който ще е трансформиран от вещици принц.

 

 

За написването на сценария на филма са ангажирани Андрю Барър и Гейбриъл Ферари (сценаристи на филма “Die In A Gunfight”). Продуценти на лентата ще бъдат Дон Мърфи и Сюзан Монтфорд (създатели на „Жива стомана”). За режисьор е спряган Марк Уотърс („Гадни момичета”), а за изпълнителен продуцент – Джон Голдуотър.

 

Стикомът „Сабрина, младата вещица” се базира на едноименния комикс от 60-те години на миналия век. Сериалът се излъчваше по американските телевизии в периода между 1996 и 2003 г. От него бяха заснети общо 7 сезона с главна героиня Мелиса Джоан Харт. В България ситкомът се въртеше по Канал 1 (сега БНТ), а по-късно и по GTV ( сега bTV Comedy).

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
young.wild.and.free
преди 12 години

Готино :) Бях го забравила.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия